Tietoa meistÄ

 

Jokeri Kirppis

 

Perheomisteinen itsepalvelukirpputori, jossa voit myydä itse tai valita myyntipalvelun.

Jokerikirppis palvelee Orimattilan Kehräämöllä Pakaantie 1.

Meille voit tuoda vanhat tavarasi myyntiin stressaamatta itse hinnoittelusta ja tavaroiden järjestelystä.

Valitse myyntitapa kolmesta vaihtoehdosta oman aikataulusi ja myyntitaitojesi mukaan!

Meiltä löytyy myös kahvila sekä eko- ja pientuottajatori.
 

Itsepalvelumyyntipaikka

 

Ensimmäisenä kirpputorina Suomessa meillä varaat juuri sen pöydän, jonka haluat. Varatessasi saat myyjänumeron, valitset itse Sinulle sopivan pöydän paikan päällä ja aloitat myynnin.

Voit myös ottaa useita pöytiä samalla myyjänumerolla. Halutessasi voit vaihtaa myytipöytää, mikäli näin päätät. Meillä ei siis ole pöytänumeroita käytössä, vain myyjänumerot. 

Itsepalvelumyyntipaikan vuokraan kuuluvat pöytä ja/ tai rekki vaateripustimineen. Lisämaksusta saat käyttöösi myös vitriiniteitä. Myyntipaikka on valittavissa myös myytävän tavaran esillepanotarpeiden mukaan. Joka tapauksessa saat aina tavarasi esille helposti ja siististi.

Sinun ei tarvitse toimia myyjänä kirpputorilla, vaan kirppis hoitaa myyntityön puolestasi. Vain tavaroiden hinnoittelu, esillepano ja pöydän tyhjentäminen myyntiajan tyhjentäminen jäävät vuokraajan vastuulle.

Vinkki! Pöytää ei kannata laittaa liian täyteen, sillä siisti ja selkeästi järjestelty pöytä myy paremmin. 

Hintalappujen kiinnitykseen emme suosittele nuppineuloja, vaan mieluummin esim. nitojaa, hakaneuloja tai teippiä.

 

Kokonaispalvelu

 

Jokerikirppiksen kokonaispalvelu sopii niille, jotka haluavat mahdollisimman helpon tavan päästä eroon itselle turhasta tavarasta. Ostamalla kokonaispalvelupaketin saat kirpparin hoitamana kaiken tavaroiden hinnoittelusta myynnin tilitykseen saakka.

Hintaan sisältyy 21 päiväksi kaksi myyntipöytää, tavaroiden esillelaitto, hinnoittelu, järjestely, myynti ja rahastus.

21 päivän jälkeen asiakas voi noutaa myymättä jääneet tavarat, ne voi jättää talolle tai lahjoittaa kokonaan tai osittain kauttamme hyväntekeväisyyteen.

Kokonaispalvelun hinta 30€ + 50% myyntiprovisio. Palvelu maksu veloitetaan sopimusta tehdessä, viimeistään tavaroita tuodessa. Pöytiin mahtuvaa tavaraa voi tuoda noin 6 IKEA-kassin / keskikokoisen pahvilaatikon verran, riippuen tavaroiden koosta ja tiiveydestä pakattaessa. Pöytien pinta-ala yhteensä 7,5m2, rekkitilaa 1,5 m.

21 päivän jälkeen pöytiä voidaan jatkaa sovitusti korkeintaan 7 myyntipäivää, a' 3.90 € / päivä. Mikäli asiakas ei sovitusti nouda tavaroitaan myyntiajan päätyttyä, veloitamme tyhjennysmaksun 20€ ja säilytysmaksua 5 € / päivä, säilytys maksimissaan 10 päivää, jonka jälkeen tavarat siirtyvät Jokeri kirppiksen omistukseen.

Kirpputori lopettaa kokonaispalvelun 21 päivän jälkeen.

Ohjeita ja sääntöjä kokonaispalveluun:

Kirpputorilla ei ole säilytysvelvollisuutta tuotteille jotka on tuotu rikkinäisinä tai likaisina myytäväksi kokonaispalveluun. Huonekaluista ja muista myyntipöydälle kokonsa vuosi sopimattomille tavaroille on sovittava erikseen henkilökunnan kanssa.  Asiakas ilmoittaa viimeistään kolme päivää ennen vuokra-ajan loppua,  mitä myymättömille tavaroille ja vaatteille tehdään. Ne voidaan pakata asiakkaalle pois haettaviksi tai lahjoittaa kauttamme hyväntekeväisyyteen. Emme säilytä asiakkaan tuomia kasseja tai laatikoita. Kokonaispalveluun kuuluu maksimissaan kaksi pöytää jos muusta ei ole sovittu. Mahdolliset huomautukset tilityksistä ja myyntisopimuksesta tehtävä 14 päivän sisällä palvelun päättymisestä.

HUOM! Kirjoja saa tuoda max 10 kappaletta kokonaispalveluun. Vauvanvaatteita voi tuoda max 20 kappaletta, ne eivät oikein liiku. Lelujen on oltava ehjiä ja niissä tulee olla kaikki osat tallessa. Pienemmät lelut ym. vastaavat on oltava pakattuna esim pusseihin tai rasioihin.  Sekalaista, lajittelematonta pikkutavaraa ei kannata tuoda. Jos tarvitset tämän ohjeistuksen suhteen joustoa, keskustele siitä henkilökunnan kanssa jo ennen tavaroiden tuomista niin mietitään yhdessä ratkaisua.

 

Kokonaispalvelu löytyy osoitteesta www.kokonaispalvelu.fi

 

Siistimispalvelu ja turvallisuus:

Jokerikirppis on palveleva itsepalvelukirpputori, josta saat täyden palvelutarjonnan mahdollisimman helppoon ja turvalliseen myyntiin. Meiltä saat vuokrattua edulliseen hintaan hälyttimet sekä järjestelypalvelun, joka takaa siistin ja houkuttelevan myyntipaikan – kirppiksen henkilökunta vastaa myyntipaikan siisteydestä.

Kirpputorin turvallisuudesta vastaa elektroninen varkaudenesto järjestelmä ja koko kirpputorin kattava tallentava kamerajärjestelmä, sekä kiertävä valvonta. Tämäkään ei takaa täysin aukottomuutta. Tämän vuoksi suosittelemme arvotavaroille vitriinipaikkaa.

 

Kirpputorin kierrätyspiste

Jokerikirppiksellä on sisääntulon yhteydessä on kierrätyspiste. Pisteeseen voit tuoda kierrätyskelpoista itselle tarpeetonta tavaraa/vaatteita yms. Alueen tavaroita saa vapaasti ottaa ja ne ovat maksuttomia. Pisteeseen voit myös jättää myymättä jääneitä tavaroita. 

 

Lahjoitukset

Tiloistamme löydät pisteen johon voit jättää itsellesi tarpeettomat tavarat. Vastaanotamme lahjoituksia. henkilökuntamme käy lahjoitukset läpi turvallisuus syistä. Osan lahjoituksista käytämme kierrätyspisteen ylläpitoon (myyntituotteet) ja valtaosan jaamme ilmaisosastomme kautta niitä tarvitsenville. Kiitämme lahjoittajia.

 

Lisäpalvelut

Jokerikirppis on palveleva itsepalvelukirpputori, josta saat täyden palvelutarjonnan mahdollisimman helppoon ja turvalliseen myyntiin. Meiltä saat vuokrattua edulliseen hintaan hälyttimet sekä järjestelypalvelun, joka takaa siistin ja houkuttelevan myyntipaikan – Jokeri Kirppiksen henkilökunta vastaa myyntipaikan siisteydestä.

 

Ostamme:

Ostamme kuolinpesiä, muuttoirtaimistoa, eropesiä, irtainvarastoja, irtaimistoa, asitoita, kodin pientarvikkeita, laadukkaita vaatteita, koruja, arvotauluja yms. Ostamme myös tavaraa ja tavaraeriä. Tarjoa. Voit lähettää meille sähköpostilla kuvia tai tulla paikan päälle keskustelemaan. 

 

Maksutavat:

Käteinen, yleisimmät  koti- ja ulkomaiset pankki- ja luottokortit, GooglePay, ApplePay, Mobile Pay ja PayPal. 


Tietosuojakäytäntö

Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EU) 2016/679, annettu 27 päivänä huhtikuuta 2016, luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä. Emme anna puhelimitse tai sähköpostitse tapahtuvia henkilökohtaisia myyntitietoja tai muita asiakkuussuhteeseen liittyviä tietoja. Pöytämyyntitiedustelut ainoastaan paikanpäällä maksukuittia ja kuvallista henkilökorttia vastaan. Tilitystietoja voimme nyt myös antaa rajoitetuin ehdoin sähköisesti, kysy tästä myymälästä lisää.

 

 

WhatsApp

 

Voit olla meihin yhteydessä nyt myös WhatsApp viestillä. 

Lähetä viestit normaaliin asiakaspalvelunumeroomme. Vastaamme viesteihin saapumisjärjestyksessä ja ajoittain saattaa palvelussa olla ruuhkaa. Pöytävaraukset ja kokonaispalveluvaraukset toimivat edelleen ainoastaan e-varauksessa ja paikanpäällä. 

© 2021 

jokerikirppis.fi ™

kokonaispalvelu.fi ™

jokeri huutokauppa™

eko- ja pientuottajatori™

AVOINNA:

MA - PE 11-18

LA - SU 11-16