gallery/whatsapp_image_jokeri_kirppis

EKO- JA PIENTUOTTAJATORI

Maassamme työskentelee, tuottaa ja valmistaa tunnettuja ja tuntemattomia tuotteitaan satojatuhansia pientuottajia. Heille työ on enemmän sydämen asia, kuin massatuotanto.

Kuuntelimme asiakkaidemme toiveita, etsimme näitä uutteria pientuottajia tarjoamaan tuotteitaan. Valtavan työn, satojen kontaktien ja selvittelyiden jälkeen olemme löytäneet joukkoon mahtavia, uskaliaita pientuottajia. Ennen kaikkea heidän tuotteitaan ja kädentaitojaan. 

Kun me tunnemme tuottajat ja heidän tuotteensa, voit luottavaisin mielin tehdä puhtaan ja luotettavan ostoksen meidän torilta. Jokainen tuote valikoituu yksilöllisesti torillemme. Vaatimuksena meillä on ollut ehdottomasti ekologinen tuote. Tuote on kotimainen ja sen valmistaja on kotimainen pientuottaja. 

Joitain ekologisia tuotteita ei valitettavasti saa suomen markkinoilta, mutta näiden kohdalla on valittu kestävänkehtityksen ja eettisen tuotannon omaavia tuotteita.

 

Hatun nostomme kotimaisuudelle ja kotimaiselle tuottajalle. Toivomme, että sinä asiakkaana löydät oman suosikkisi tuotteista. Meille voi myös antaa ehdotuksia ja pyrimme löytämään halutun tuotteen.

 

Dolce Vita Globalin tuotteita voit nauttia myös kahvilassa paikan päällä. Kylmä ja lämmin tee vaihtoehto.

gallery/96d5fb95445a0347297c8a83dbc1386b
gallery/793af6e961bf9551ded668323c5aff94
gallery/Ruokaa_omasta_maasta_vaaka_mtk_etu

Tuottajia torillamme:

Isonkarhun hunaja ( Stadin- ja pohjoiskarjalan hunaja )

Rauhalan Tila ( Pihkatuotteet, pihkasalvat )

LIVE-Opisto ( pyykkietikat, saippuat, kädentaitotuotteet )

Bo-Åke Ljugars ( Vakkabo vakat, tarjottimet, puutyöt )

Dolce Vita Global www.mydvg.eu ( teet, mausteet, jauhot, kosmetiikka ym. )