gallery/whatsapp_image_jokeri_kirppis

Ajankohtaista

 

Meiltä paljon kysellään "käykö kauppa"?

- Vastaus: Kauppa käy, mikäli hinnat ja tavara kohtaavat. Ylihinnoiteltu tavara ei käy kaupaksi. Ohjesääntönä, mitä itse maksaisit, sen myös asiakas maksaa.

 

"Mikä myy"?

- Vastaus: Kodin astiat, elektroniikka, hyvä kuntoiset vaatteet, kengät, koriste-esineet DVD ja CD-levyt... Huonommin myyvät tuotteet ovat pienten lastenvaattet, kirjat (vanhemmat), taulut, ajastaan jääneet vaatteet, sukset ja luistimet.

 

"Varastetaanko teiltä?"

- Vastaus: Ammatti vorot vievät jopa prismasta. Meillä on kuitenkin moderni valvontalaitteisto, digitaalinen tuotesuojaus ja kiertävä vartiointi. Pientavaroita on ilmoitettu silloin tällöin kadonneeksi, toisinaan nekin löytyvät toisista pöydistä.

 

"Onko teillä henkareita vaatteille?"

-Vastaus: Henkareita löytyy meiltä tuhansittain ja ne ovat myyjien vapaassa käytössä. Omia henkareita ei kannata tuoda, sillä emme voi rajata henkareita talon ja asiakkaan mukaan.

 

"Mitä ei saa myydä?"

-Vastaus: Teräaseet, veitset, puukot ja muut asiakasturvallisuuteen vaikuttavat artikkelit ovat kiellettyja myydä. Samoin viherkasvit, helposti pilaantuvat tuotteet, voimakkaasti allergisoivat tuotteet ja elintarvikkeet ovat kiellettyjä myydä. Uuden tavaran myynti pääasiallisena myyntituotteena on myöskin kielletty. Yksittäisiä omaan käyttöön hankittua uutta tavaraa saa myydä.

 

"Käykö teillä kortti?"

-Vastaus: Meillä käy kortit: Visa, Visaelectron, American Express, Maestro, Master card yms. Mobiilimaksuista meillä käy Google-Pay ja Apple-Pay.

 

"Mikä on paras myyntipöytä"

-Vastaus: Kaikki pöydät myyvät hyvin, sijaintiin katsomatta. Edullinen hinta ja hyvä tavara myyvät pöydässä, kun pöydässä.

 

"Voiko ilmaisosastolle jättää myymättömät tavarat?"

-Vastaus: Kyllä voi. Suosittelemme, että jätettävät tavarat kiertävät henkilökunnan kautta, jolloin voimme varmistua tavaroiden turvallisuudesta. Voit myös tuoda lahjoituksena tavaraa kirppikselle ja jättää ne pääoven viereiseen rullakkoon. 

 

"Onko teillä vapaita pöytiä?"

-Vastaus: Vapaat myyjänumerot löytyvät e-varauksen kautta reaaliajassa.

 

"Mistä saan hintalappuja ja miten voin seurata myyntiäni?"

-Vastaus: Hintalappuja voit itse tulostaa rajattomasti ja ilmaiseksi. Hintalappuja saat myös kirpparin kassalta hintaan 1€/5 arkkia. Hinnat voit myöskin laittaa tuotteisiin esim. maalarin teipillä, mikäli hintalappu on hankala kiinnittää tuotteeseen. Pääasia, että hinta, kuvaus ja pöytänumero löytyvät tuotteesta. Myyntitietoja luovutamme ainoastaan paikan päällä vuokraustositetta vastaan. Tämä siis henkilösuojalain ja asiakasturvallisuuden vuoksi.

 

"Pöytäni loppuu viikonloppuna saanko tilityksen?"

- Vastaus: Viikonloppuna emme tee tilityksiä. Tämä sen vuoksi, ettei ole pankki päivä, emmekä varaa käteisvarantoja turvallisuus syistä viikonlopuksi. Tällä käytännöllä turvamme henkilökuntamme. Emme myöskään tee yli 200€:n tilityksiä käteisenä, vaan tilisiirtona, em. syistä.

 

Jokeri kirppiksen väki toivottaa kaikki uudet ja vanhat tuttavuudet tervetulleiksi myymään ja ostamaan. Ennen kaikkea kierrättämään ja säästämään luontoa. Poikkea tekemään löytöjä yli 220 pöydästä

  gallery/whatsapp image 2020-01-25 at 18.54.33

   

  Huippu suosittua kokonaispalveluamme on päivitetty. Asiakkaille tämä näkyy edullisempana 30€:n palvelumaksuna (ennen 60€). Lisäksi kokonaismyynnistä myyntiprovisiona edelleen 50%. 

  Myyntiaika on edelleen varattava normaaliin tapaan varausjärjestelmän kautta, puhelimitse 09-522035 tai sähköpostilla info@kokonaispalvelu.fi 

  Myyntitilaa on edelleen 2 pöytää (7,5m2 hyllytilaa, 1,5m rekkitilaa)

   

  Jokerikirppiksen tiloissa toimii nyt myös pientuottajien tuotteista koostuva tori.

  Torilta löytyy mm. Kotimainen Stadin hunaja, Isonkarhun yrittäjiltä, Rauhalan tilan hoitavat pihkasalvat Pihka.Ramilta. Pyykkietikat, saippuat, kädentuotteet LIVE-opistolta leppävaarasta. Muita pientuottajia on tulossa myös mukaan, mm. teet, mausteet yms. Torilla myös eko-tuotteet hammasharjoista sappisaippuaan. Poikkea katsomassa!

  Elämme edelleen poikkeusaikoja, muista noudattaa turvaväliä n. 1-2 metriä. Meillä on tilaa liikkua ja paljon käytäviä, joten voit ruuhkan tullen valita toisen käytävän. Noudata thl:n ohjeita. Kädet voi pestä wc-tiloissa ja käsidesit löytyvät kassalta ja kahvilan tiskiltä.

  Tervein terveisin henkilökunta.