Ajankohtaista

  Varkauksia vastaan

  Jokeri Kirppis on päättänyt ottaa osaa nykypäivän isoon ongelmaan,

  kirpputoreilla tapahtuviin varkauksiin. Mielestämme ei ole asianmukaista anastella

  kirpputoreilta. Siksi meillä kuluu nyt nappihälyt pöytävuokraan.

   

   

  Ohjeita myyjille

   

  Meiltä paljon kysellään "käykö kauppa"?

  - Vastaus: Kauppa käy, mikäli hinnat ja tavara kohtaavat. Ylihinnoiteltu tavara ei käy kaupaksi. Ohjesääntönä, mitä itse maksaisit, sen myös asiakas maksaa.

   

  "Mikä myy"?

  - Vastaus: Kodin astiat, elektroniikka, hyvä kuntoiset vaatteet, kengät, koriste-esineet DVD ja CD-levyt... Huonommin myyvät tuotteet ovat pienten lastenvaattet, kirjat (vanhemmat), taulut, ajastaan jääneet vaatteet, sukset ja luistimet.

   

  "Varastetaanko teiltä?"

  - Vastaus: Ammatti vorot vievät jopa prismasta. Meillä on kuitenkin moderni valvontalaitteisto, digitaalinen tuotesuojaus ja kiertävä vartiointi. Pientavaroita on ilmoitettu silloin tällöin kadonneeksi, toisinaan nekin löytyvät toisista pöydistä.

   

  "Onko teillä henkareita vaatteille?"

  -Vastaus: Henkareita löytyy meiltä tuhansittain ja ne ovat myyjien vapaassa käytössä. Omia henkareita ei kannata tuoda, sillä emme voi rajata henkareita talon ja asiakkaan mukaan.

   

  "Mitä ei saa myydä?"

  -Vastaus: Teräaseet, veitset, puukot ja muut asiakasturvallisuuteen vaikuttavat artikkelit ovat kiellettyja myydä. Samoin viherkasvit, helposti pilaantuvat tuotteet, voimakkaasti allergisoivat tuotteet ja elintarvikkeet ovat kiellettyjä myydä. Uuden tavaran myynti pääasiallisena myyntituotteena on myöskin kielletty. Yksittäisiä omaan käyttöön hankittua uutta tavaraa saa myydä.

   

  "Käykö teillä kortti?"

  -Vastaus: Meillä käy kortit: Visa, Visaelectron, American Express, Maestro, Master card yms. Mobiilimaksuista meillä käy Google-Pay ja Apple-Pay.

   

  "Mikä on paras myyntipöytä"

  -Vastaus: Kaikki pöydät myyvät hyvin, sijaintiin katsomatta. Edullinen hinta ja hyvä tavara myyvät pöydässä, kun pöydässä.

   

  "Voiko ilmaisosastolle jättää myymättömät tavarat?"

  -Vastaus: Kyllä voi. Suosittelemme, että jätettävät tavarat kiertävät henkilökunnan kautta, jolloin voimme varmistua tavaroiden turvallisuudesta. Voit myös tuoda lahjoituksena tavaraa kirppikselle ja jättää ne henkilökunnalle, kassalle. 

   

  "Onko teillä vapaita pöytiä?"

  -Vastaus: Vapaat myyjänumerot löytyvät e-varauksen kautta reaaliajassa.

   

  "Mistä saan hintalappuja ja miten voin seurata myyntiäni?"

  -Vastaus: Viivakoodillisia hintalappuja saa ainoastaan myymälästä. 2 arkkia (60kpl) kuuluu pöytähintaan. Lisäarkit a' 0,25€/arkki (paperilla) tai 0,35€/arkki (tarralla)  Myyntitietoja luovutamme paikan päällä vuokraustositetta vastaan tai suojatun lähteen kautta, edellyttää erillisen sopimuksen, henkilökuntamme kertoo tästä tarvittaessa lisää. Tämä siis henkilösuojalain ja asiakasturvallisuuden vuoksi.

   

  "Pöytäni loppuu viikonloppuna saanko tilityksen?"

  - Vastaus: Viikonloppuna emme tee tilityksiä. Tämä sen vuoksi, ettei ole pankki päivä, emmekä varaa käteisvarantoja turvallisuus syistä viikonlopuksi. Tällä käytännöllä turvamme henkilökuntamme. Emme myöskään tee yli 200€:n tilityksiä käteisenä, vaan tilisiirtona, em. syistä.

   

  Jokeri kirppiksen väki toivottaa kaikki uudet ja vanhat tuttavuudet tervetulleiksi myymään ja ostamaan. Ennen kaikkea kierrättämään ja säästämään luontoa. Poikkea tekemään löytöjä yli 200 pöydästä

  © 2021 

  jokerikirppis.fi ™

  kokonaispalvelu.fi ™

  jokeri huutokauppa™

  eko- ja pientuottajatori™

  AVOINNA:

  MA - PE 11-18

  LA - SU 11-16