Ajankohtaista

 

Meiltä paljon kysellään "käykö kauppa"?

- Vastaus: Kauppa käy, mikäli hinnat ja tavara kohtaavat. Ylihinnoiteltu tavara ei käy kaupaksi. Ohjesääntönä, mitä itse maksaisit, sen myös asiakas maksaa.

 

"Mikä myy"?

- Vastaus: Kodin astiat, elektroniikka, hyvä kuntoiset vaatteet, kengät, koriste-esineet DVD ja CD-levyt... Huonommin myyvät tuotteet ovat pienten lastenvaattet, kirjat (vanhemmat), taulut, ajastaan jääneet vaatteet, sukset ja luistimet.

 

"Varastetaanko teiltä?"

- Vastaus: Ammatti vorot vievät jopa prismasta. Meillä on kuitenkin moderni valvontalaitteisto, digitaalinen tuotesuojaus ja kiertävä vartiointi. Pientavaroita on ilmoitettu silloin tällöin kadonneeksi, toisinaan nekin löytyvät toisista pöydistä.

 

"Onko teillä henkareita vaatteille?"

-Vastaus: Henkareita löytyy meiltä tuhansittain ja ne ovat myyjien vapaassa käytössä. Omia henkareita ei kannata tuoda, sillä emme voi rajata henkareita talon ja asiakkaan mukaan.

 

"Mitä ei saa myydä?"

-Vastaus: Teräaseet, veitset, puukot ja muut asiakasturvallisuuteen vaikuttavat artikkelit ovat kiellettyja myydä. Samoin viherkasvit, helposti pilaantuvat tuotteet, voimakkaasti allergisoivat tuotteet ja elintarvikkeet ovat kiellettyjä myydä. Uuden tavaran myynti pääasiallisena myyntituotteena on myöskin kielletty. Yksittäisiä omaan käyttöön hankittua uutta tavaraa saa myydä.

 

"Käykö teillä kortti?"

-Vastaus: Meillä käy kortit: Visa, Visaelectron, American Express, Maestro, Master card yms. Mobiilimaksuista meillä käy Google-Pay ja Apple-Pay.

 

"Mikä on paras myyntipöytä"

-Vastaus: Kaikki pöydät myyvät hyvin, sijaintiin katsomatta. Edullinen hinta ja hyvä tavara myyvät pöydässä, kun pöydässä.

 

"Voiko ilmaisosastolle jättää myymättömät tavarat?"

-Vastaus: Kyllä voi. Suosittelemme, että jätettävät tavarat kiertävät henkilökunnan kautta, jolloin voimme varmistua tavaroiden turvallisuudesta. Voit myös tuoda lahjoituksena tavaraa kirppikselle ja jättää ne henkilökunnalle, kassalle. 

 

"Onko teillä vapaita pöytiä?"

-Vastaus: Vapaat myyjänumerot löytyvät e-varauksen kautta reaaliajassa.

 

"Mistä saan hintalappuja ja miten voin seurata myyntiäni?"

-Vastaus: Viivakoodillisia hintalappuja saa ainoastaan myymälästä. 2 arkkia (60kpl) kuuluu pöytähintaan. Lisäarkit a' 0,25€/arkki (paperilla) tai 0,35€/arkki (tarralla)  Myyntitietoja luovutamme paikan päällä vuokraustositetta vastaan tai suojatun lähteen kautta, edellyttää erillisen sopimuksen, henkilökuntamme kertoo tästä tarvittaessa lisää. Tämä siis henkilösuojalain ja asiakasturvallisuuden vuoksi.

 

"Pöytäni loppuu viikonloppuna saanko tilityksen?"

- Vastaus: Viikonloppuna emme tee tilityksiä. Tämä sen vuoksi, ettei ole pankki päivä, emmekä varaa käteisvarantoja turvallisuus syistä viikonlopuksi. Tällä käytännöllä turvamme henkilökuntamme. Emme myöskään tee yli 200€:n tilityksiä käteisenä, vaan tilisiirtona, em. syistä.

 

Jokeri kirppiksen väki toivottaa kaikki uudet ja vanhat tuttavuudet tervetulleiksi myymään ja ostamaan. Ennen kaikkea kierrättämään ja säästämään luontoa. Poikkea tekemään löytöjä yli 220 pöydästä

   

  Muutoksia hinnoitteluun!

  Kassan uusimisen vuoksi itsetehtyjen hintalappujen käyttö siirtyy tänään historiaan. Jatkossa käytössä ainoastaan viivakoodilliset hintalaput. Pöytähintaan kuuluu 2 arkkia (60 kpl) hintalappuja. Lisäarkit a'0,25€/arkki (tavallinen paperi) ja 0,35€/arkki (tarra). Hintalaput saa pöytämaksun suorittamisen yhteydessä kassalta. Nyt voimassa olevat myyjät voivat myyntijakson myydä koodittomilla lapuilla.

  Uusia hintalappuja ei voi tuostaa/tehdä itse. Voit kuitenkin noutaa ne ennakkohinnoittelua varten etukäteen. 

  Mikäli haluat lisätietoja, henkilökuntamme vastaa mielellään.

  Englanti on euroopan suurimpia yksittäisiä tekstiilijätteen tuottajia. Jokeri kirppis on aloittanut yhteistyön brittiläisen 2nd hand keskuksen kanssa. Keskus lajittelee, pesee ja tarkastaa jokeri kirppikselle lähtevät vaatteet. Vaatteet toimitetaan joko meri- tai ilmateitse hyödyntäen lastitilojen hukkapaikkoja, eli kontti tulisi joka tapauksessa suomeen, tyhjempänä. Tunnetusti brittien muotitietoisuus on huippuluokkaa, joten vaatteiden joukossa on löytöjä kaiken ikäisille. Poikkea tutkimassa ja vähennä tekstiilijätteen määrää euroopassa.