Ajankohtaista

 

Meiltä paljon kysellään "käykö kauppa"?

- Vastaus: Kauppa käy, mikäli hinnat ja tavara kohtaavat. Ylihinnoiteltu tavara ei käy kaupaksi. Ohjesääntönä, mitä itse maksaisit, sen myös asiakas maksaa.

 

"Varastetaanko teiltä?"

- Vastaus: Ammatti vorot vievät jopa prismasta. Meillä on kuitenkin moderni valvontalaitteisto, digitaalinen tuotesuojaus ja kiertävä vartiointi. Pientavaroita on ilmoitettu silloin tällöin kadonneeksi, toisinaan nekin löytyvät toisista pöydistä.

 

"Onko teillä henkareita vaatteille?"

-Vastaus: Henkareita löytyy meiltä tuhansittain ja ne ovat myyjien vapaassa käytössä. Omia henkareita ei kannata tuoda, sillä emme voi rajata henkareita talon ja asiakkaan mukaan.

 

"Puretaanko rakennus?"

-Vastaus: Viimeisimmän tiedon mukaan toimintamme jatkuu normaalisti. Kaupunginhallituksen päätöksistä voi seurata Matinkylän kehitystä. Viimeisen tiedon mukaan saamme lisäaikaa reilusti.

 

"Mitä ei saa myydä?"

-Vastaus: Teräaseet, veitset, puukot ja muut asiakasturvallisuuteen vaikuttavat artikkelit ovat kiellettyja myydä. Samoin viherkasvit, helposti pilaantuvat tuotteet, voimakkaasti allergisoivat tuotteet ja elintarvikkeet ovat kiellettyjä myydä. Uuden tavaran myynti pääasiallisena myyntituotteena on myöskin kielletty. Yksittäisiä omaan käyttöön hankittua uutta tavaraa saa myydä.

 

"Käykö teillä kortti?"

-Vastaus: Meillä käy kortit: Visa, Visaelectron, American Express, Maestro, Master card yms. Mobiilimaksuista meillä käy Google-Pay ja Apple-Pay.

 

"Mikä on paras myyntipöytä"

-Vastaus: Kaikki pöydät myyvät hyvin, sijaintiin katsomatta. Edullinen hinta ja hyvä tavara myyvät pöydässä, kun pöydässä.

 

"Voiko ilmaisosastolle jättää myymättömät tavarat?"

-Vastaus: Kyllä voi. Suosittelemme, että jätettävät tavarat kiertävät henkilökunnan kautta, jolloin voimme varmistua tavaroiden turvallisuudesta. Voit myös tuoda lahjoituksena tavaraa kirppikselle ja jättää ne pääoven viereiseen rullakkoon. 

 

"Onko teillä vapaita pöytiä?"

-Vastaus: Vapaat myyjänumerot löytyvät e-varauksen kautta reaaliajassa.

 

"Mistä saan hintalappuja ja miten voin seurata myyntiäni?"

-Vastaus: Hintalappuja voit itse tulostaa rajattomasti ja ilmaiseksi. Hintalappuja saat myös kirpparin kassalta hintaan 1€/5 arkkia. Hinnat voit myöskin laittaa tuotteisiin esim. maalarin teipillä, mikäli hintalappu on hankala kiinnittää tuotteeseen. Pääasia, että hinta, kuvaus ja pöytänumero löytyvät tutteesta. Myyntitietoja luovutamme ainoastaan paikan päällä vuokraustositetta vastaan. Tämä siis henkilösuojalain ja asiakasturvallisuuden vuoksi.

 

"Pöytäni loppuu viikonloppuna saanko tilityksen?"

- Vastaus: Viikonloppuna emme tee tilityksiä. Tämä sen vuoksi, ettei ole pankki päivä, emmekä varaa käteisvarantoja turvallisuus syistä viikonlopuksi. Tällä käytännöllä turvamme henkilökuntamme. Emme myöskään tee yli 200€:n tilityksiä käteisenä, vaan tilisiirtona, em. syistä.

 

 

Jokeri kirppiksen väki toivottaa kaikki uudet ja vanhat tuttavuudet tervetulleiksi myymään ja ostamaan. Ennen kaikkea kierrättämään ja säästämään luontoa. Poikkea tekemään löytöjä yli 220 pöydästä

   

  Asiakasmäärän lisääntyminen kerryttää myös kysyntää.

  Nyt on hyvä aika tyhjentää kaapit ja tuoda ylimääräiset tavarat myyntiin 

  Jokeri Kirppikselle, se on jopa edullista alkaen 25€ / 10 päivää.

  Varaa myyntiaikasi nyt.

   

  gallery/whatsapp image 2020-01-25 at 18.54.33